Gestuz

Gestuz er et brand, der er kendt for at skabe design til den moderne kvinde. De skaber tøj og tilbehør til de kvinder, der har et ønske om at iklæde sig forførende og feminine styles.

Med andre ord, er der tale om et brand, der skaber styles, der favner kvinders hverdag og viser, at der ikke blot er en enkelt måde at være kvinde på eller klæde sig på. Det beviser de med hver enkelt Gestuz kjole eller Gestuz t shirt, de sender på markedet.

For Gestuz er der især fokus på at skabe designs og styles, der giver enhver kvinde mulighed for at iklæde sig forskellige styles, hvormed de kan udtrykke deres egen, personlig stil helt ud til fingerspidserne. Derfor har deres udvalg også noget at byde på for alle og enhver.

Ubesværet elegance er fundamentet for Gestuz

Gestuz er hverken et nyt eller ældre brand, da det har eksisteret siden 2008, hvor det blev grundlagt af danske Sanne Sehested. Hun grundlagde brandet med et ønske om at skabe modetøj baseret på hendes egen personlige stil, da hun ikke mente, at et sådant brand fandtes i forvejen.

Siden den spæde start har brandet udviklet sig meget, men der vil dog altid være en lille undertone af rock’n’roll og upoleret råhed i brandets designs. Det er et aspekt, som de aldrig kommer til at give slip på, hvilket ses på enhver Gestuz jakke og enhver Gestuz trøje i deres sortiment.

Gestuz er i dag kendt for sin ubesværede elegance og sine fremtrædende silhuetter. Det er nemlig noget, der kommer til udtryk i alt, hvad de skaber. De er i stand til at mestre kunsten i at skabe rene, moderne linjer i smukke strukturer. De formår at ramme kerne i den eftertragtede og moderne kvindelige garderobe.

I 2012 fik brandet den kendte designer Arina Woron ombord. Sidenhen har hun haft en stor fortjeneste i at præget brandets udtryk. Det har hun dog formået at gøre helt uden at gå på kompromis med de kerneværdier, som har været fundamentet for hele brandet.

Gestuz er for den afslappede fashionista

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Gestuz ikke er et brand for alle. Når det er sagt, bør der dog heller ikke være nogen tvivl om, at det er et brand, der tiltaler mange. Det er dog et brand, der i høj grad tiltaler en afslappet fashionista, der bevidst om sin egen stil.

Med deres tøj og tilbehør, får du som kvinde eller pige mulighed for at give udtryk for både en feminin og en rå side. Er det noget, der lyder tiltalende for dig, er det oplagt at gå på jagt efter et godt Gestuz udsalg, der tillader dig at shoppe fra deres sortiment til nedsat pris.

Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at du kan være sikker på at få høj kvalitet, når du vælger Gestuz. Det vil sige, at du ikke skal føle, at du er tvunget til at lede efter et Gestuz tilbud, for at få noget for dine penge.