MineTan

MineTan er et australsk brand, der på kort tid har taget store dele af verden med storm. Deres fantastiske selvbrunerprodukter giver et resultat, som du ikke troede var muligt – og netop derfor er Mine Tan i dag et af de mest velrenommerede producenter af selvbrunerprodukter.

Brandet er ligeledes kendt for deres store bestræbelser på at skabe produkter, der egner sig til alle hudtyper og -toner samt formål. Derfor er du selvfølgelig garanteret at kunne finde en MineTan selvbruner, der er perfekt til netop din hud.

Det vil også sige, at det er slut med selvbruner i orange toner, der ikke passer til din naturlige kulør, og dermed skaber et forfærdeligt resultat. Derimod er du ved brug af MineTans produkter garanteret, at du får professionelle resultater derhjemme.

Få naturlig farve uden skadelige ingredienser

Det er naturligvis ikke udelukkende de flotte resultater, der har resulteret i, at MineTan er blevet et verdenskendt brand. Det faktum, at de udelukkende benytter sig af 100 % naturlige DHA-farveaktiver, der er udledt af sukkerrør, er bestemt også medvirkende til deres popularitet.

Det er nemlig ensbetydende med, at du ikke bruger unødvendige syntetiske stoffer på din hud. Foruden dette, er samtlige bronzere og øvrige farvestoffer, der bliver anvendt i deres produkter, også naturligt udledt.

Der er et hav af fordele forbundet med at bruge naturlige ingredienser. Blandt andet medfører det, at du kan se dig fri for pletter, striber, streger, orange toner samt syntetisk lugt. Det gør sig tilmed gældende, selvom du er hyppig brug af selvbruner.

Indeholder også nærende naturlige olier

Farveaktiverne i samtlige produkter fra MineTan er desuden kombineret med nøje udvalgte sammensætninger af nærende naturlige olier, planteekstrakter og andet, som er fyldt med antioxidanter og vitaminer.

Det er selvfølgelig en fordel, da det betyder, at produktet hjælper med at gøre din hud smuk indeni og udenpå. Det er nemlig ikke blot sundt for din hud, men hjælper også farven med at trænge dybere ned i huden, hvorfor du får et flottere resultat.

Fordelene forbundet med brugen af MineTan, men herunder er et udpluk:

  • Ingen brug af animalske produkter, hvorfor deres produkter er veganske
  • De er PETA-certificeret Cruelty Free, hvilket betyder, at de ikke er testet på dyr
  • Samtlige produkter i sortimentet er fremstillet med naturlige farveaktiver, frugtfarve og organisk alkohol
  • Indeholder naturligvis ingen parabener
  • Er egnet til brug på alle tænkelige hudtyper og -toner

Kan ofte fås til gode priser

Du havde sandsynligvis forventet at skulle betale en mindre formue for disse produkter. Det er dog slet ikke tilfældet. Faktisk er der ofte mulighed for at finde gode MineTan tilbud. Dog betyder det ikke, at deres priser generelt er høje – de er derimod ganske retfærdige i forhold til kvaliteten.

Flere webshops afholder endda deciderede MineTan udsalg. Støder du på et sådant udsalg, er det en god idé at slå til. Ofte vil det ikke være muligt at købe produkterne til lige så lave priser andre steder – og derfor kan det som regel godt betale sig at få købt stort ind, så du selv opbygger et lille lager.