Parfumer og dufte

Der findes rigtig mange parfumer til både ham og hende. Derfor kan det virke vanskeligt at vælge blandt det store udvalg, hvis ikke man ved, hvad man leder efter.

Her er det vigtigt at pointere, at der som sådan ikke er noget, der er rigtigt eller forkert, når det kommer til valg af parfume. Du skal blot holde fokus på at finde en duft, du kan lide. Derfor er det også en god idé at prøve lidt forskelligt af, for at finde en duft, som du ikke kan få nok af.

Der er stor forskel på de mange parfumer, hvorfor du ikke skal være bekymret for, at du kan finde noget, der tiltaler dig. De adskiller sig dog også i forhold til prisen, men tro dog ikke, at det betyder, at de billige parfumer ikke er værd at give et skud.

Hvad er forskellen på Eau de Parfume og Eau de Toilette?

Når du skal købe parfume, vil du ikke kunne undgå at støde på begreberne Eau de Parfume og Eau de Toilette. Det er dog ikke alle, der ved, hvad forskellen på de to begreber er.

Eau de Parfum, der også er kendt som EDP, er en samling af dufte, der indeholder en høj koncentration af duftolier på 8-15 procent. Det er det næsthøjeste niveau lige efter ren parfume.

Hvad det vil sige er, at du med en Eau de Parfume får en duft, der kan holde i længere tid og er mere intens i duften end Eau de Toilette. Derfor skal du heller ikke bruge særlig meget ad gangen, og derfor findes der mange af disse parfumer i små størrelser.

Eau de Toilette, der er kendt som EDT, indeholder mellem 4-10 procent duftolier, hvilket medfører, at den er en smule mildere i duften. Desuden betyder det også, at den ikke holder i helt så lang tid som en Eau de Parfume. Derfor er EDT som regel også en kende billigere end EDP.

Du finder mange forskellige parfumer på nettet

Hvis du har planer om at købe en ny parfume, har du flere muligheder. Du kan enten vælge at lægge vejen forbi en fysisk butik eller du kan handle på nettet.

Vælger du at handle på nettet, kan du vide dig sikker på, at du kan vælge blandt et hav af parfumer ham og hende. Du vil tilmed også kunne finde et stort udvalg af unisex parfumer. Derfor skal du ikke betvivle, hvorvidt du kan finde frem til en parfume, der er lige noget for dig.

Hvad enten du leder efter parfumer kvinder eller mænd, er du garanteret at kunne finde noget, der tiltaler blandt de mange parfumer tilbud på nettet.

Når du går på jagt efter en ny duft, er det selvfølgelig vigtigt at huske, at der ikke er noget, der er rigtigt eller forkert. Det er et valg, der ene og alene handler om, at du skal finde frem til en duft, der er som skabt til dig. Det kan tage tid, og du kan ende med at prøve mange forskellige parfumer, men du skal nok finde den.